Ny unggutt forlenger


Publisert 22.03.2019 av Erlend Pettersen
Klubben fortsetter trenden med å forlenge med lovende unggutter.

I går skrev BRSCN om klubbens ekstreme svake økonomi og som bare understreket viktigheten av pengene til Venkys. Uten dem så hadde vi lidd samme skjebne som Bolton, Macclesfield og Leyton Orient nå er midt oppi.

Men når vi nå har fått helgeroen skal vi i dag fokusere på noe positivt; klubbens lovende unggutter. Klubben har i løpet av det siste året forlenget med mange lovende unggutter samtidig som flere har tatt steget opp på førstelaget. I går skrev spissen Dan Butterworth under en ny kontrakt som holder han til Lancashire og Blackburn Rovers fram til sommeren 2022. Det er ventet at spissen får muligheten på førstelaget i løpet av de resterende kampene denne sesongen.

Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med å ha forlenget oppholdet og han ser på mulighetene til førstelagsspill som høyst oppnåelig, selv om det ikke blir lett.

Til slutt så tar vi med at Blackburn rykket opp en plass på tabellen i dag ettersom Birmingham ble fratatt ni poeng grunnet brudd på FFP regelen etter å ha tapt 400 millioner fra juni 2017 til juni året etter.

Så kan man alltids diskutere hvorfor klubber som ikke rykker opp blir straffet langt hardere enn lag som bevist bryter FFP, men belønnes med opprykk til Premier League.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: