Ny uavgjort på Ewood Park

Publisert 17.03.2021 av Erlend Pettersen

To lag som nullet ut hverandre i en svak fotballkamp.

Blackburn og Bristol nullet ut hverandre denne onsdagskvelden og beviste at de hører hjemme midt på tabellen etter et kjedelig 0-0 oppgjør på Ewood Park.

Rovers har ikke vunnet hjemme siden man slo Luton hjemme i slutten av januar måned. Etter 90. spilte minutter denne marskvelden står man fortsatt uten tre poeng siden akkurat den januarkvelden.

Adam Armstrong startet kampen noe overraskende og burde ha sendt Rovers i ledelsen etter knappe syv minutter spilt etter et flott innlegg fra Douglas. Det var hjemmelaget som hadde ballen, uten at de store sjansene kom. Det ble noen frispark i farlige posisjoner, men Rovers er som sagt ganske så ufarlig på dødballer denne sesongen. Så hva med kveldens gjester? I den første omgangen så var det kun et skudd fra Wells som gikk noen meter unna mål som var noe å skrive hjem om.

Pausepraten måtte nok en gang handle om det å score mål, men spillet var ikke av det verste sorten for oss å være.

Den andre omgangen startet med at Kaminski skulle leke Messi i eget felt, men holdt på å gi bort ballen og mulig baklengs, men heldigvis så gikk det bra denne gangen. Omgangen var uten de store mulighetene, foruten noen skudd som gikk rett på målvaktene, eller utenfor. I det 70. minutt gjorde Mowbray hele fire bytter for å friske opp spillet.

I det 82. minutt fant innbytter Buckley Holtby inne i feltet, men tyskeren klarte ikke å overliste burvokteren med skuddet som gikk i nettveggen. Så litt ut av det blå og noe svakt og naivt forsvarsspill fikk Diedhiou sendt i vei et skudd som Kaminski slo i stolpen og ut. Der var man heldige som ikke fikk et surt baklengsmål.

Kampen ebbet ut med 0-0, men en skår denne kvelden var at Rothwell måtte forlate banen på overtiden grunnet en skade.

Nye muligheter kommer allerede lørdag når man gjester serielederen Norwich. Altså, lave skuldre denne helgen.

Up the Rovers.