Ny kontrakt for unggutt


Publisert 03.04.2019 av Kristin Kongsjorden
Akademispilleren Charley Doyle har skrevet under en forlenget proffkontrakt med klubben.

I går meldte klubben at den unge forsvarsspilleren har forlenget sitt opphold på Ewood Park. Doyle uttalte at han har blitt inspirert av å se at tidligere lagkamerater i akademiet har tatt steget opp og fått spilletid for førstelaget, og han håper nå på sikt å kunne spille seg inn på Mowbrays førstelag. 20-åringen har signert en avtale som gjør at han blir værende til sommeren 2020.

Doyle har vært i klubben siden han var åtte år og har gått gradene i klubbens ungdomssystem. Han er en anvendelige spiller som kan spille hvor som helst i backrekken, og han kan også bekle den defensive midtbanerollen. Etter at han signerte sin første profesjonelle kontrakt med klubben i juni 2017, bidro han sterkt da Rovers vant Premier League 2 Division 2 forrige sesong, og han har også i år imponert for Damien Johnsons lag.

Det at unge spillere får se at andre unggutter får muligheten hos Mowbray, gjør at de får troen på at også de kan klare det, og Doyle skal være meget sulten etter å få en sjanse på førstelaget, og helst så fort som mulig.

Til klubbens offisielle nettsted har han sagt at han er henrykt over at spillere som Tyler Magloire og John Buckley har fått muligheten i det siste, men at han nå håper at det blir hans tur. 

- Jeg ønsker å være den som får sjansen neste gang. Jeg føler på det. Sjefen gir spillerne sjansen til å delta på trening, og nå har jo et par spillere også fått muligheten til å debutere for førstelaget.

- Både sjefen og Damien har vært brilliante. Når det er noe du trenger å vite, så får du beskjed om det. Jeg liker veldig godt å jobbe med dem begge to.

- Dette ekstra året som jeg får nå, gir meg muligheten til å stå på for fullt videre. Forhåpentligvis får jeg muligheten i pre-season til å vise hva jeg står for. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: