Ny klubb jakter Armstrong

Publisert 7/18/2021 av Erlend Pettersen

Armstrong sagaen fortsetter.

Ikke veldig uventet så blir det mye rykter og snakk rundt Adam Armstrong denne sommeren. Vi i BRSCN har skrevet om mange PL klubber som har visst interesse, men det er kun Southampton som har kommet med et bud. Som tidligere salg har visst så selger ikke Venkys billig, noe Rhodes sagaen visste sammen med Gestede.

I dag skrives det at Watford er interessert i vår toppscorer. De er villige å gi penger samtidig som de vil sende spissen Andy Gray i motsatt retning. Mange husker kan kanskje som spiller i Burnley.

For Blackburn sin del så er det penger som er ønskelig og da opp mot £20m pund som klubben krever. Det har begge klubbene fått beskjed om. Med det så er partene langt i fra hverandre så dette vil nok gå langt ut i august. Kanskje helt til siste minutt i overgangsvinduet når det er en hel ting som må på plass for alle parter.

Blackburn har heller ikke gitt opp håpet angående ny kontrakt for Armstrong. Skulle Adam forlenge kontrakten som går ut sommeren 2022 vil det gi klubben noen fordeler mot de budene som da vil komme. Alle kan se at man ikke kan la en sånn spiller gå gratis når klubben skriker etter inntekter.