Ny andrekeeper, eller ikke?

Publisert 06.10.2020 av Øystein Thorsen

Mangel på uttalelser fra klubbene skaper usikkerhet.

Helt på tampen av overgangsvinduet, som i går stengte for handel av spillere utenfor England, dukket det opp informasjon om at Blackburn hadde blitt enige med Slavia Sofia om en overgang for den unge, greske målvakten Antonis Stergiakis.
Men overgangen ble visstnok avgjort så sent at et helt spesielt smutthull i regelverket måtte benyttes.

Lancs Live skriver at dette kalles for en "deal sheet", en søknad som kan forlenge tiden for overgangen, forutsatt at EFL godkjenner søknaden. Det viktige her er å kunne bevise at klubbene er enige, samt at spilleren selv bekrefter at han ønsker å skrive på kontrakten. 
Søknaden er kun tilgjengelig for bruk når det gjenstår to timer av vinduet. Med andre ord må denne avtalen ha blitt sluttet sent i går kveld. 

Lancs Live skriver videre at forlengelsen av overgangsvinduet kun handler om et par timer, derfor er det grunn til å tro at overgangen ikke er reell, siden klubben(e) ikke har offentliggjort noe ennå, det vil si mere enn et halvt døgn etter at vinduet stengte.
På den annen side finnes det lovende tweets, ikke minst fra Lancashire Telegraph-reporter Rich Sharpe, som hevder at overgangen er høyst reell.

BRSCN holder øye med saken utover og oppdaterer hvis den - eller andre overganger - materialiserer seg.