Notiser


Publisert 03.03.2020 av Øystein Thorsen
Sjefen om Brereton og mulig TV-kamp.
Mowbray går ikke av veien for å gi spillerne tydelige meldinger. Flere av de unge, og andre som ikke er faste på laget, har fått klare beskjeder i løpet av sesongen, og det også med positive resultater. Rothwell er en spiller som fikk forventningene forklart, og snart var han også fast inventar.
Nå er turen kommet til Brereton.

Mange var imponert over 20-åringens innsats i helgens innhopp mot Swansea, og så også Mowbray. Men unggutten må bli tøffere sier Mowbray i dag, i følge Lancashire Telegraph.
- Jeg har forklart for ham at Blackburn er en arbeiderby. Publikum jobber hardt hele uka, og de forventer å se spillerne jobbe like hardt når de kommer til Ewood. Jeg ønsker å se ham vise mere mot.
Sjefen er tydelig på at Brereton har meget gode ferdigheter, og han vet at folk vil se ham score mål, men hvis ikke dette kombineres med kjempervilje er fin teknikk mindre verdt. 
- Han er ung, han lærer ennå, og tiden vil komme når han spiller uke inn og uke ut, spår sjefen.

Der mars måned byr på oppgjør der de fleste motstanderne våre befinner seg under oss på tabellen, er april en del mere attraktiv. Ikke bare kommer nåværende serieleder West Brom til Ewood, men opprykksjagende Leeds skal også besøke Lancashire. I følge Lancs Live lokker dette Sky til å vurdere og flytte nettopp den kampen til en TV-tid.
Avgjørelsen faller fredag 6. mars.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: