Notiser

Publisert 6/1/2023 av Erlend Karlsen

- Litt småtteri

Som vi skrev i går, er det rimelig stille for tiden, men kan snart en spiller signere under på ny kontrakt, helt fortjent.

Vi snakker da selvfølgelig om Joe Rankin-Costello, som siste halvdel av sesongen hadde en imponerende formkurve. 23 åringen og Blackburn skal altså nå snart være enige om en ny langtidsavtale for den allsidige spilleren.

Kevin Nisbet har vært linket med Rovers de siste månedene, nå ser det ut som om spissen har fått seg ny klubb. Og det er Millwall, som også var sterkt linket i vinter som blir spissens nye arbeidsgiver.

Men Rovers kan kanskje ha en annen spiller på vei inn dørene, de skal i hvert fall ha fått sjansen til å signere Joel Latibeaudiere (et etternavn man må pugge). Latibeaudiere er en 23 år gammel forsvarsspiller, kan spille både høyreback og stopper. Han har spilt over 70 kamper for Swansea de siste 3 sesongene, men har nå takket nei til en ny avtale og koster da ingenting. Den tidligere Manchester City spilleren er det delte meninger om hos Swansea supporterne, mest negative. Så vi får se om godeste Joel L har godt av et miljøskifte.