Notiser

Publisert 7/14/2021 av Øystein Thorsen

Mulig venstreback, som vanlig litt om Armstrong og kansellert kamp.

I en kort melding på klubbens nettside opplyses det at helgens kamp mot Gateshead ikke kan gjennomføres på grunn av "operasjonelle og interne forhold". Hva som ligger i dette er usikkert, men det er i alle fall ikke optimalt i forhold til at spillerne skal få kamptrening.
Muligens handler det som Mowbrays uttalelser i går om at ikke alle seniorer er klare for kamp, så da er det kanskje like greit å droppe kampen.
Klubben skriver at neste treningskamp da blir mot Bradford 24. juli.

I følge Lancashire Telegraph later Southampton til å ha gitt opp Armstrong. Det er for stor avstand mellom klubbenes evaluering av spillerens verdi. Det var en liten spekulering om man kanskje kunne få til en byttehandel der den unge spissen Obafemi kunne sukre avtalen, men dette ser ikke ut til å kunne gå.
Slike byttehandler er kompliserte saker.

Vi noterer at Wales Online skriver at Mowbray visstnok skal være interessert i Joe Bennett. Venstrebacken kunne ikke bli enig med Cardiff om ny kontrakt og er da på free transfer. 
Det hører til historien at Bennett gikk på en skade, lik Dack sin, i mars og er tidligst tilbake i september, men antageligvis ikke før oktober.
Den walisiske publikasjonen er allikevel overbevist om at Mowbray er interessert.

Det er velkjent at venstrebacken er tynt bemannet, siden vi kun har Pickering, så det er en del av laget Mowbray sannsynligvis er ute etter å forsterke.
Spørsmålet er om en 31-åring med en alvorlig skade er rett svar. 

Til slutt kan vi legge til at nok en ex-Rover har gått til Sunderland. Denne gangen Corry Evans. Dermed blir det League One for vår tidligere midtbanesliter.