Notiser

Publisert 5/10/2021 av Øystein Thorsen

Ny matte på Ewood og mere heder til Armstrong.

Den utskjelte matta på Ewood holder nå på å byttes ut skriver Lancs Live. Det samme gjelder for gresset på Brockhall. Waggott ønsket seg ei slags hybridmatte som består av en blanding av syntetisk material/kunstgress og vanlig gress. Dette skulle gjøre matta mere utholdende mot slitasje og matta skulle også hente seg inn raskere etter skader og slikt, men sånt er dyrt og finansiering kunne ikke ordnes.
Dermed blir det vanlig gress.

Siden det ikke var mulig å gjøre det vanlige vedlikeholdet på matta forrige sommer - serien hadde jo satt i gang igjen etter covid-oppholdet - klarte underlaget vinteren usedvanlig dårlig, noe som til tider gikk utover spillet. 
Andre vedlikeholdsjobber gjøres også på Ewood.

Armstrong, sammen med to andre spisser, havnet på årets lag, kåret av whoscored.com. Med sine 28 ligamål var det bare Ivan Toney som scorte flere. Toney satte rekord med sine 31 nettkjenninger, og han hadde også ti assists.
Med tanke på at Toneys Brentford gjentok fjorårets tredjeplass, mens Armstrong nær sagt egenhendig holdt Blackburn unna nedrykk må det sies at vår engel fra nord sin prestasjon er meget imponerende, og på et slikt nivå at kun Alan Shearer tåler sammenligning.

Noen - i alle fall undertegnede - kan ha lekt med tanken om at Barry Douglas har minst et år til på godt nivå, og at han dermed kan bli værende på Ewood. 
Tilbake til Leeds skal han i alle fall ikke.
Men med Harry Pickering på innkommende ser det ut som at Douglas ser seg ferdig med Lancashire, i følge Lancs Live. 
Veteranen fikk heller ikke spille de tre siste kampene - til glede for Bell - noe som kan være et tegn fra Mowbray om at Douglas ikke er med i planene videre.