Notiser

Publisert 16.06.2020 av Øystein Thorsen

Bell med videre og Sunderland jobber på keeper-fronten.

Lancashire Telegraph kan i dag avsløre at Amari’i Bell forblir Blackburn-spiller i ytterligere et år. Det har lenge vært den allmenne oppfatningen at spilleren var i samme situasjon som Downing, Leutwiler, Graham og Samuel, samt Smallwood for de som husker den karen, nemlig at kontrakten er i ferd med å løpe ut.
Lokalavisa kan i stedet rapportere at venstrebacken har en opsjon på ett års forlengelse, dermed har Mowbray en mindre kontraktforhandling å vurdere i tiden framover.

En annen på utgående kontrakt, som BRSCN jo har nevnt ved noen tilfeller, er Sunderland-keeper Jon McLaughlin. Sunderland Echo skriver i dag at den nordengelske klubben - som må ta ytterligere en sesong i League One - gjør en hel del jobb på keepersiden, men da altså ikke i forhold til McLaughlin.
I stedet jobber de med å få U23-spiller Anthony Patterson til å signere en 12-måneders kontrakt, samtidig som de ser på en gammel kjenning i form av veteranen Ben Alnwick, som var en del av Sunderlands akademi i sin tid.

Utifra disse aktivitetene er det rimelig å tenke seg at Sunderland ser for seg at veien videre skal gås uten Jon McLaughlin, noe som i sin tur kan bety at overgangen til Blackburn er nært forestående.
Gode nyheter får vi si med tanke på at Walton kun er på lån, og Leutwiler om kort tid kanskje ikke en gang er Blackburn-spiller, og uansett ikke et holdbart alternativ på lengre sikt