Notiser


Publisert 10.01.2020 av Øystein Thorsen
En spiller er ønsket og en annen løst fra kontrakten.
Lånespiller Cunningham kom raskt inn i laget og ble snart et selvsagt valg på venstrebacken - helt til en alvorlig kneskade spolerte sesongen. Men en avtale er en avtale, så Cunningham ble på papiret værende i klubben.
Det var derimot en opsjon i avtalen om å annullere kontrakten i dette overgangsvinduet.

Det rapporteres i dag på balløya at Mowbray har benyttet seg av denne muligheten.
- Alle her liker Greg, men han er ikke vår spiller så nå er han tilbake i Cardiff hvor han kan fortsette opptreningen etter skaden han pådro seg, sa Mowbray i følge Lancs Live.
Med Cunningham ute har Mowbray frigjort midler som kan brukes på å låne - eller kanskje til og med kjøpe - andre spillere som faktisk kan spille.

Lancashire Telegraph skriver i dag at Dominic Samuel er ønsket av Hearts. Spilleren har som kjent vært ute i lang tid, og til tross for god scoringsform for U23-laget er det usikkert om Samuel har nok til å spille en rolle i Championship.

I det siste har Samuel fått muligheten på benken, men igjen, det meste tyder på at Mowbray ser på Gallagher, Graham, Armstrong og til og med Brereton som mere opplagte valg enn 25 år gamle Dominic. 
I tillegg går kontrakten hans ut i sommer, så januarvinduet kan vise seg å bli en avgjørende korsvei for spissen. Enten får Mowbray noen pund for ham nå, eller så begynner man å skisse på Samuels fortsatte karriere på Ewood. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: