Notiser


Publisert 07.03.2018 av Øystein Thorsen
Prisnomineringer og friskmeldinger.
Både Tony Mowbray og Adam Armstrong har blitt lagt merke til av The Football League etter sine resultater i februar. Mowbray er da nominert til Månedens manager, og Armstrong til Månedens spiller. 
I løpet av måneden satte Armstrong fire mål i nota, og bidro også med en assist. 

Mowbray, som allerede har vunnet prisen en gang denne sesongen, er igjen aktuell etter å ha ledet laget til fire seiere og en uavgjort på seks kamper. 
Vinnerne kåres fredag, så BRSCN kommer forhåpentligvis tilbake med en oppdatering da.

I tillegg til dette skriver Lancashire Telegraph at spillere er på vei tilbake, og det kan melde seg en mulighet til å teste kroppen når Damien Johnson skal mønstre et mannskap i forbindelse med Lancashire Senior Cup i kveld. Det er i første rekke Peter Whittingham som ligger best an, etter å ha vært skadet siden desember. 
I tillegg er Conway og Samuel nære trenings-comeback.

Da er det kun Gladwin og Chapman som gjenstår og begge begynner å nærme seg gressmatta. Lokalavisa skriver at Gladwin fortsatt behøver litt tid, mens klubbens nettsted skriver at Chapman allerede er tilbake. Lånespilleren sier han er glad for å være tilbake, men legger til at han behøver litt tid før han kjenner at han kan stole på at hamstringen er sterk nok.
- Det er fantastisk å være tilbake, sier Chapman og sikter til stemningen blant lagkameratene og på treningsfeltet. 
- Forhåpentligvis etter et par uker med trening og reservelagsfotball kan jeg begynne å kjempe om en plass på laget igjen, er lynvingens forhåpning.
Det er ikke lenge igjen av sesongen, og jo flere friske bein som kan hjelpe Mowbray, jo bedre er det.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: