Notiser

Publisert 3/7/2018 av Øystein Thorsen

Prisnomineringer og friskmeldinger.

Både Tony Mowbray og Adam Armstrong har blitt lagt merke til av The Football League etter sine resultater i februar. Mowbray er da nominert til Månedens manager, og Armstrong til Månedens spiller. 
I løpet av måneden satte Armstrong fire mål i nota, og bidro også med en assist. 

Mowbray, som allerede har vunnet prisen en gang denne sesongen, er igjen aktuell etter å ha ledet laget til fire seiere og en uavgjort på seks kamper. 
Vinnerne kåres fredag, så BRSCN kommer forhåpentligvis tilbake med en oppdatering da.

I tillegg til dette skriver Lancashire Telegraph at spillere er på vei tilbake, og det kan melde seg en mulighet til å teste kroppen når Damien Johnson skal mønstre et mannskap i forbindelse med Lancashire Senior Cup i kveld. Det er i første rekke Peter Whittingham som ligger best an, etter å ha vært skadet siden desember. 
I tillegg er Conway og Samuel nære trenings-comeback.

Da er det kun Gladwin og Chapman som gjenstår og begge begynner å nærme seg gressmatta. Lokalavisa skriver at Gladwin fortsatt behøver litt tid, mens klubbens nettsted skriver at Chapman allerede er tilbake. Lånespilleren sier han er glad for å være tilbake, men legger til at han behøver litt tid før han kjenner at han kan stole på at hamstringen er sterk nok.
- Det er fantastisk å være tilbake, sier Chapman og sikter til stemningen blant lagkameratene og på treningsfeltet. 
- Forhåpentligvis etter et par uker med trening og reservelagsfotball kan jeg begynne å kjempe om en plass på laget igjen, er lynvingens forhåpning.
Det er ikke lenge igjen av sesongen, og jo flere friske bein som kan hjelpe Mowbray, jo bedre er det.