Nok en skuffende hjemmekamp

Publisert 5/1/2023 av Erlend Pettersen

Nå er det kun syltynn teori som holder playoff håpet i livet.

Blackburn måtte vinne denne 1. mai kampen hvis man skulle ha muligheten til å avgjøre det selv i siste runde borte mot Millwall. Dessverre så ble det kun ble den sene utligningen fra Carter, etter at Luton tok en tidlig ledelse i den andre omgangen. Verken fugl eller fisk etter 1-1 hjemme mot Luton.

Rovers var det mest ivrige av lagene i starten av kampen, men det var Pears som først måtte ut i aksjon. Harry Pickering fikk omgangens største mulighet, men skuddet gikk like utenfor stolpen. Luton fikk sine sjanser etter at både Diaz og Dolan mistet ballen i farlig område, men heldigvis ble man ikke straffet.

Rankin-Castello fikk testet Horvath i Luton målet, men målvakten var raskt nede å reddet skuddet. Carter fikk returballen, men skuddet gikk rett på Horvath.

Dolan kom seg løs på venstresiden, og sendte i vei et skudd som gikk rett på en forsvarspiller. Det var synd, for ballen hadde en fin retning mot mål.

Ikke uvanlig så måtte JDT ta pausepraten på 0-0.

Den andre omgangen skulle Luton sjokkere og kanskje drepe alt håp for de blåhvite i det 50. minutt når Tom Lockyer headet ballen inn. 0-1. Med tap så er alt håp ute rundt en play off plass, så nå måtte Rovers fram. Dessverre så var Luton nærmere 2-0 enn 1-1 etter målet.

JDT tok flere grep. Uten at spillerne tok helt grep. Det virket som at både fansen og spillerne hadde kapitulert en stund i den andre omgangen. Rovers våknet ikke før Carter stanget inn 1-1 etter hjørnespark. Da sto klokken på 86. minutter. Men nå tok hjemmelaget grep. Presset Luton tilbake og Szmodics sendte i vei et skudd som gikk i tverrliggeren og ned før Luton fikk klarert. Så nært, men allikevel så fjernt.

Kampen ebbet dessverre ut med nok et uavgjort resultat på hjemmebane. Nå er det kun ellevill teori som kan gi oss en play off plass. Og det innebærer at man MÅ vinne borte mot Millwall.

Man har ikke vunnet siden 15. mars og det er ni kamper siden. Man skal være meget religiøs for å ha veldig stor tro på at man skal klare en playoff plass.