Nok en pokal til damene

Publisert 5/11/2018 av Erlend Pettersen

Damene fortsetter å samle på pokaler.

Rovers damene spilte i går kveld finale i Lancashire FA Woman`s Challenge Cup som endte med en overbevisende seier over Chorley med sifrene 6-1. Enda mer imponerende er at dette er det fjerde året på rad damene vinner denne finalen. Dette var damenes 12 seier i samme finale.

Ved pause sto det helt likt, men en vanvittig god andre omgang sikret Rovers seieren. Kayleigh McDonald utlignet i første etter at Chorley tok ledelsen i det 36. minutt. Rovers tok ledelsen i det 49.minutt når Jordan flikket inn ballen på Cook sin heading. Hannah Walsh svingte ballen i nederste hjørne fra utsiden av 16. meteren. Det fjerde målet kom i det 85. minutt når Jordan gjorde en fin enkeltmannsprestasjon før hun rundet målvakten.
Fenton sendte i vei et frispark fra 30, meter som gikk via en motstander og så i mål.

Men damene ventet med det beste til slutt. Chelsea Jukes sendte i vei et flott langskudd som avsluttet kampen til 6-1.

Damene kan ta en historisk trippel i helgen om de klarer å sikre seg ligatittelen. Gemma Donnellys har gjort en flott jobb med jentene denne sesongen.