Nettet strammer seg rundt Armstrong

Publisert 6/1/2021 av Øystein Thorsen

Ny klubb har nå kastet hatten inn i ringen.

Det er nær sagt opplest og vedtatt at Armstrong forlater Ewood denne sommeren. Spissen har sett lovende ut i tidligere sesonger for Blackburn, men spesielt sesongen vi nettopp har lagt bak oss var mere enn overbevisende.
Totalt 29 mål, 28 av dem i ligaen, for et lag som sluttet på femtende plass, er noe som legges merke til.

Det er da Southampton som nå rapporteres som mest aktiv i jakten på The Angel from the North, og Lancashire Telegraph, blant flere andre publikasjoner, melder at sørlendingene forbereder et bud på 15 millioner. 
Men vi vet at Newcastle skal ha en god porsjon av en salgssum, kanskje så mye som 40%, så budet blir etter all sannsynlighet avvist.

Spørsmålet er da hvilken effekt et eventuelt bud kommer til å få.
Kan det bli en budkrig der snøballen får lov til å rulle noen ganger slik at nettosummen til slutt blir akseptabel for Blackburn? 
Det er en stram line å balansere på siden Armstrong sin kontrakt går ut neste sommer, og da er det ingen som behøver å betale så mye som en penny for måltyven.

Vi kan minne om at Blackburn ikke har gitt opp Armstrong, men har tilbydd ham ny kontrakt. Samtidig vet vi at fotballspillere er ambisiøse folk som stadig vil ta nye steg oppover, så man må være usedvanlig optimistisk lagt hvis man tror at 24-åringen blir værende.
Men hvem vet. Kanskje han trives enormt godt og han har mye historikk med Mowbray.

BRSCN følger utviklingen med argusøyne.