Nært, men dog så fjernt


Publisert 11.07.2020 av Erlend Pettersen
Rovers burde ha tatt med seg alle poengene hjemme mot WBA.

Ettermiddagens dyst mot serietoer WBA endte med noe skuffende uavgjort, 1-1 etter at gjestene ledet 1-0 til pause. Etter pause skulle hjemmelaget ha klart å fått med seg alle poengene etter flere brente sjanser. Dessverre så endte det med poengdeling og nå ser det veldig vanskelig ut for å havne blant de seks beste.

Hjemmelaget startet kampene lovende, men det var gjestene som fikk den første sjansen etter 14. spilte minutter når Grosicki testet Walton i Rovers buret. Like etter på testet bortelagets Krovinovic Rovers med et langskudd. Tidligere Burnley spiller Charlie Austin burde ha sendt gjestene i ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Pereira.

Sistnevnte fikk et skudd blokkert av Tosin, før Walton vant duellen mann mot mann mot Austin ti minutter før pause. Dessverre så kom Pereira seg rundt på kanten og fant en umarkert Krovinovic på bakerste stolpe etter knappe 41. minutter. 0-1 og gjestene så veldig komfortabel ut på dette tidspunktet.

Rovers kunne ha utlignet rett før pause når Graham headet rett på målvakt fra bakerste stolpe. Dessverre så fant Johnstone fram en fremragende redning. Like etter på kunne Livermore ha sendt gjesten i garderoben med en 2-0 ledelse, men Walton reddet Blackburn. En ikke veldig imponerende omgang av Blackburn.

Etter timen spilt gjorde Mowbray fire bytter og det fikk umiddelbart gjenklang. Innbytter Bennett fant innbytter Gallagher på kanten som så fant en løpende Rothwell inne i feltet og han smalt inn utligningen. Også han var innbytter. Gjestene kom høyere opp i banen og det skapte rom for et godt Rovers lag. Gallagher fant innbytter Davenport med en flott pasning som sendte han alene med Johnstone i WBA buret, men en svak avslutning fra Davenport endte rett på målvakten. For en sjanse! Her burde hjemmelaget tatt ledelsen.

Hjemmelaget kjempet videre for et vinnermål og de kom veldig nært. Kjemping inne i feltet endte med et hælspark fra Holtby som ble reddet på strek. En mer og mer fortvilt Mowbray på sidelinjen så den ene muligheten etter den andre bli spolert.

Kampen endte 1-1 og nå må det nesten mirakler til for at man skal klare en topp seks plassering. Første må man starte å vinne sine egne kamper og det starter allerede på tirsdag mot Millwall i London.

Uansett så ser man et lag som er i framgang. Og det er meget hyggelig og ikke minst lovende for neste sesong.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: