Nå kan du melde deg inn!


Publisert 04.07.2020 av Erlend Pettersen
Vi har nå åpnet opp for innmelding til den kommende sesongen 2020/21.

Som dere alle vet så ble/er sesongen 2019/20 veldig spesiell etter at covid-19 pandemien slo ut nesten hele samfunnet. Fotballen har nå startet opp igjen og Championship er en måned unna å fullføre denne sesongen. Vårt kjære Rovers er mistet grepet om en mulig play-off plass, men muligheten er ikke helt borte. Det har skjedd større mirakler enn at Rovers spiller Premier League fotball neste sesong.

Men vi i BRSCN har nå begynt å se fram mot kommende sesong og har fra med i dag startet offisielt opp innmeldingen til sesongen 2020/21. Vi håper at dere alle vil bli med også til neste sesong. Selv om man har fått en liten nedtur de siste kampene er det lenge siden man har sett så mye positive signaler fra Blackburn. Alle som melder seg inn før 20. september vil være med i trekningen om en valgfri drakt. Skulle vi passere 200. medlemmer trekkes det ut enda en vinner. 

Det nye for BRSCN kommende sesong er en oppdatert nettside som er mer tilpasset mobil/nettbrett samt noen endringer. Mye har skjedd siden vi sist oppdaterte siden tilbake i 2013. Vi håper dere vil like de nye endringene og gjerne kom tilbake med ønsker på hva dere savner.

Du finner info rundt medlemskapet her. Den enkleste måten å fornye/melde seg inn er via vipps: 505491.

 

Mvh Styret i BRSCN

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: