Mye i vente på overgangsfronten?

Publisert 1/10/2022 av Erlend Pettersen

Rovers har lagt inn bud på spiss.

Overgangsvinduet er godt i gang. Rovers manager Tony Mowbray er ivrig til å få gjennomført spillere inn så tidlig som mulig. Men som dere alle vet er ikke januar vinduet det enkleste.

Som vi kunne skrive om fredag, så har Deyovaisio Zeefuik, reist til England for å fullføre en låneovergang til Blackburn. Rovers har sikret seg en utkjøpsklausul. 23-årige nederlenderen har spilt 34. kamper for Hertha Berlin, etter €4m overgangen fra nederlandske Gronningen. Utkjøpsklausulen skal ligge på rundt €3m, i følge mediene på balløyen. Du husker vel hvor Chris Samba kom fra?

Det er ventet at Zeefuik vil signere i løpet av uken. Han kan få følge av den walisiske spissen Ryan Hedges, som er blitt nevnt flere ganger i ryktespaltene hos oss det siste året. Skysports mener å vite at Rovers har kommet med et bud på spilleren, som har en utgående kontrakt med Aberdeen. Den skotske klubben har gitt han et nytt kontraktsforslag, men spilleren har takket nei og vil se seg om etter nye utfordringer. Om det blir nå i januar eller til sommeren er uvisst.

En annen spiller som ligger litt lengre ned i ryktespaltene er vingen Josh Bowler, fra Blackpool. Vingen har gjort sine saker bra etter at han ble frigitt av Everton forrige sommer. Her skal Rovers ha konkurranse med Fulham, Stoke og Nottingham.

Når det gjelder spillere ut, så skrives det til stadighet om hvor Diaz ender opp denne måneden. De siste ryktene er helt spinnville, når det skrives at Barcelona og Real Madrid følger spilleren.

Så tilbake til litt mer normale nyheter. Tidligere Rovers målvakt Andrew Fisher som gikk til MK Dons i oktober 2020, er på vei til Championship kollega Swansea i en avtale som skal koste den walisiske klubben £400.000. Fisher gikk gratis fra Blackburn, men Rovers skaffet seg et høy videresalgsklausul så mye av pengene som kommer inn må sendes i retning Ewood Park.

Det er mye som skjer i kulissene, så følg med utover i uka for siste nytt.