Mulgrew ser lyst på fremtiden


Publisert 01.06.2018 av Øystein Thorsen
Flere har advart om Championship, men Mulgrew er ikke redd.
Til tross for at innsatsen ble lagt ned i noe enklere League One, har 32-åringens spill for Blackburn denne sesongen blitt lagt godt merke til. Det er for eksempel ikke hverdagsmat med midtstoppere som klokker inn på 14 nettkjenninger. For ikke å snakke om scoringen hans mot Doncaster, som forseglet opprykket, har kapteinen bidratt till mange poeng.
I tillegg har han blitt fast inventar i det skotske landslaget, der han også leder laget med kapteinsbindet på.

- Det er en stor ære å få være kaptein for det skotske landslaget, i likhet med at det er en stor ære å være kaptein for Blackburn, sier Mulgrew til klubbens nettsted. 
- Det viktigste er laget, og "kun" opprykk hadde vært helt greit, men at det har skjedd med kapteinsbindet på for både klubb og landslag gjør sesongen ekstra spesiell, sier Mulgrew.

Medgangen har skotten god tro på at skal fortsette. 
- Vi har en bra tropp med masser av egenskaper, men ikke minst har vi et meget godt kameratskap, forklarer Mulgrew.
Samhold i spillergruppa er noe man må ha, forsikrer kapteinen, og dette samholdet har vi hørt andre spillere også nevne i løpet av sesongen som en forklaring til at saker har gått bra.

- Jeg vil si at dette er en av de beste spillergruppene jeg noensinne har vært involvert i. Vi holder sammen, og med det tror jeg at de gode tidene ligger foran oss.
Det er naturligvis hyggelig lesing at Mulgrew - som tross alt er en av de naturlige lederne i troppen - går foran med positiv fremtidstro. 
Championship er varslet å bli meget krevende, men oppgaven blir enda vanskeligere om man ikke en gang har tro på at det kan gå.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: