Mulgrew om fremtiden


Publisert 12.06.2017 av Øystein Thorsen
Den allsidige skotten er usikker på League One.
Som BRSCN meldte tidligere er det klubber som vurderer Charlie Mulgrew. Selv om skotten har hatt noen skadeavbrekk har forsvareren utvilsomt kvaliteter som det har blitt lagt merke til. 
I tillegg er Charlie allsidig og kan spille på midtbanen, noe som antageligvis ikke gjør ham mindre interessant.

Senest i helgen spilte Mulgrew hele kampen for Skottland, da de nesten tok skalpen til England. Skottland er ikke et europeisk topplag, men det er klart at det ikke rimer helt å spille i League One når man er førstevalg for landslaget. 
- Jeg vet ikke hva som skjer framover, men jeg hadde ikke hatt noe imot å spille i Championship, sier hovedpersonen i følge Lancashire Telegraph.
Når da både Hull og Boro - som skal spille Championship neste sesong - har blitt linket til Mulgrew er det lett å betrakte uttalelsen som en invitasjon til videre dialog.

- Jeg har virkelig hatt en fin tid i Blackburn, men det har vært tungt å svelge nedrykket etter å ha sanket 51 poeng.
Mulgrew sa også i intervjuet at han liker Championship, at det er en liga som har passet ham godt.

Ett av Mowbrays bud for veien videre er å ikke selge sentrale spillere. Mulgrew er definitivt blant disse. Men til tross for at spilleren har to år igjen av kontrakten vet vi at det vanligvis er umulig å beholde en spiller når andre klubber kommer med tilsynelatende bedre tilbud. 
Det vil med andre ord ikke komme som en stor overraskelse om Mulgrew forlater klubben, med det vil allikevel være trist å miste mannen som (blant annet) egenhendig ga oss seks poeng over Newcastle.  


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: