Mowbray om tapet og skadeproblemer

Publisert 28.06.2020 av Fredrik Schjesvold

Dette er hva Tony Mowbray hadde å si etter kampen mot Wigan:

Lørdag snublet Blackburn i kampen om opprykk etter en svak opptreden og 2-0-tap mot Wigan, og det var ordet "frustrerende" som gikk om igjen flere ganger under iFollow Rovers' intervju med manager Mowbray etter kampen.

– Veldig skuffet med resultatet selvfølgelig fordi vi så en mulighet til å gå fra denne kampen med poeng. Måten vi slipper inn på er frustrerende. Sjansene vi skaper er mye halvsjanser og det er frustrerende, sa en tydelig skuffet Rovers-manager.

Med et tett kampprogram der det framover er to kamper i uka, vil det dessverre komme skader. Blackburn har allerede etter oppstarten fått kjenne på det. Lewis Travis måtte gå av med skade i 2.omgang, mens både Corry Evans og Joe Rankin-Costello, som spilte kampen mot Bristol, var utilgjengelig lørdag. 

– Evans har et problem med stortåa og akkurat nå vet vi ikke hvor lenge han er ute. Costello har et problem med hamstringen. Det virker som det blir en del kamper ute for Travis og han vil bli et savn, sa Mowbray om Rovers' skadeproblemer.

Han avsluttet intervjuet med å si at han ikke vil bruke spillere ute med skade som unnskyldning. Til tross for at han sier det, er det vondt selvfølgelig for en playoff-jagende manager at han ikke kan ha alle førstelagspillerne tilgjengelig til kamp.

Hele intervjuet kan du se her.