Mowbray om mulige overganger


Publisert 31.01.2019 av Øystein Thorsen
Det ser ikke lyst ut kan man si.
Det er som kjent deadline day, og spenningen er stor over hele balløya. Det alle spør seg om er om akkurat deres klubb kommer til å hente inn spilleren som fyller hullet i troppen eller et stjerneskudd som kan tilføre laget noe ekstra i jakten på suksess for resterende delen av sesongen.
Lenge så det ut til at en spiss som skulle bidra til å ta oss nærmere playoff skulle bli hentet inn, men det later til at klubben har blitt hengende etter på oppløpssiden.  

Til Lancashire Telegraph, nå i ettermiddag, sier Mowbray at det ikke ser ut til å bli noen overganger før tidsfristen går ut ved midnatt, norsk tid. 
- Det ser ikke ut til å bli noe, men ting kan forandre seg, legger han til. Det som kan skje er at en spiller blir stemplet som utilgjengelig, men plutselig ringer de klokka ni på kvelden og sier "hvis du gir oss dette kan du få ham".

Mowbray forklarer videre at de har forsøkt å få til avtaler. 
- Det har vist seg at avtalene vi har jobbet med ble altfor, altfor kostbare. Vi har blitt presentert latterlige lønnsnivåer og overgangssummer, helt bortenfor vår opplevelse av verdien på aktuell spiller.

Mowbray er allikevel ikke nedbrutt. Han ser heller på dette som en mulighet for gutta til å gripe mulighetene. 
- Laget gjør det godt, og jeg håper at laget kan fortsette å stå på for å vinne kamper, så får vi se hvor langt vi kan komme.
Skulle det ikke bli noen ny spiss kan det åpne opp for at ytterligere framsteg for Nuttall, og kanskje til og med Brereton kan finne nettmaskene framover. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: