Mowbray hyller maskin-fotballen til Klopp

Publisert 12.06.2020 av Erlend Pettersen

Det var ikke en alt for slagen mann etter å ha tapt 6-0 mot Liverpool i går.

I går kunne dere lese at Rovers fikk seg en real nesestyver med 6-0 i sekken på Anfield. Det var ikke en veldig skuffet Blackburn-manager som snakket med pressen etter kampen. Han hyller heller maskin fotballen som Klopp har tatt med seg til Liverpool.

- Det var en god økt for våre gutter. Vi ble springende mye i mellom og vi kom ofte ut av posisjoner samtidig som vi måtte jage en del. Vi fikk kjørt oss fysisk noe data informasjonen viste etter kampen, noe som er veldig bra foran oppstarten, forteller Mowbray til klubbens hjemmeside.

- Det var ikke som en vanlig treningskamp noe jeg snakket med Jurgen om etter kampen. Det var mye konkurranse fra begge lag. Begge lagene har snart oppstart noe kampen bar preg. Vi trengte denne kampen.

Tony Mowbray tok seg tid til å hylle Liverpool laget:

- Jeg kan ikke være for streng ovenfor laget mitt når man ser på deres kvalitet. Press standarden deres er helt enormt bra, forteller Mowbray.

- Man kan ikke spille sitt eget spill, fordi Liverpool nekter deg å ha tre pasninger i laget. Det er helt fantastisk å se maskin fotballen de innehar, avslutter Mowbray.

Eneste som ikke ble med til Anfield var Derrick Williams og Amari`i Bell.