Mowbray fornøyd tross alt


Publisert 12.07.2020 av Erlend Pettersen
Rovers kunne ha vunnet kampen i går, men man kunne også ha tapt.

Etter kampen i går så var det en rimelig godt fornøyd Blackburn-manager som møtte pressen. Bortelaget kunne ha tatt pausepraten med en større ledelse, men etter 90. spilte minutter så kunne fort Blackburn ha stått som seierherrer. Så alt i alt en god kamp fra hjemmelaget.

Mowbray sa dette til klubbens hjemmeside:

- Man fikk føle på deres kvaliteter, spesielt i den første omgangen. 

- Det er en grunn til at de ligger der oppe sammen med Leeds, de har noen meget gode spillere blandet med rutine.

- De hadde mye ball, hadde gode pasninger, men målet deres så ut som offside. Det som var så frustrerende for oss, men vi gjorde en  meget god andreomgang.

- Om det var byttene våre som satte de litt ut, vet jeg ikke men de fikk problemer etter de fire byttene. Vi fikk noen gigantsjanser som vi burde ha satt i mål.

Selv om Rovers spilte en god kamo og da spesielt andreomgangen så er det frustrerende for Mowbray å se alle sjansene man brenner:

- Vi hadde en sjanse der man kom alene med målvakten som skulle ha blitt mål, akkurat samme som mot Leeds. 

- Jacob hadde akkurat kommet fra benken når han fikk sjansen. Han kunne ha rundet målvakten, spilt ballen forbi eller fått ballen over målvakten, noe som gjør det frustrerende.

- Men man skal ikke glemme at man kunne ha ligget under med to eller tre mål etter den første omgangen, så man skal ha litt refleksjon over det hele, avslutter Mowbray.

Allerede tirsdag er det ny kamp og da gjester vi Millwall som slo Hull borte i går, å ligger med det på en 9.plass med 62. poeng. Rovers ligger på en 12. plass med 60. poeng og fire poeng opp til Cardiff på sjette plassen. Men det er veldig mange lag i mellom så det skal holde hardt. Uansett så må man gjøre jobben sin i sine kamper for å så se hvor man ender på tabellen etter 46. spilte kamper. 

Det positive er at man blir bedre sesong etter sesong noe som gir håp for kommende sesong. 

Up the Rover! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: