Mowbray forlenger kontrakten


Publisert 09.06.2017 av Erlend Pettersen
Gla-melding til Rovers-fansen rett før helgen.
I ettermiddag kunne Blackburn Rovers bekrefte at Tony Mowbray har forlenget sin opprinnelige 2-års kontrakt, med 1 år, samt med opsjon på 1 til år. Det vil si at Mowbray er kontraktsbundet til Ewood Park til sommeren 2019.

Virkelig en fin sak å få rett før helgen setter inn.Til klubbens hjemmeside så snakker han åpenhjertelig at målet er retur til Championship på første forsøk:

- Jeg synes dette er en fantastisk klubb, med fantastisk infrastruktur. Jobben er å rykke rett opp igjen, og etter å fått de rette svarene, der vi ikke trenger å selge noen, samt at det finnes det ett budsjett der man har muligheter å erstatte de 12 spillerne som har forlatt klubben.

- Jeg ser fram til muligheten til å bygge et lag som fansen kan bli stolte og glade i og med det vinne mange kamper. Målet vårt er å rykke opp på første forsøk,
sier Mowbray til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror når managere går inn i en klubb så er det for å sitte lenge, hvert fall noe jeg gjør.

- Det har vært noen endringer, grunnet at vi nå er i League One, men jeg vil jobbe med mine der alle arbeider målrettet mot at klubben får tilbake identiteten og en filosofi å spille på som er attraktiv. Samtidig med dette så skal vi få opp unge spillere fra vårt akademi.

- Det vil ta tid å bygge en solid plattform, men en plass må man starte og jeg ser fram i mot å prøve å gjøre Blackburn Rovers, ett lag som folk kan snakke om grunnet det som skjer på gresset. Hvis vi klarer det så vil fansen komme å støtte oss på det grunnlaget vi gjør ute på banen.

- I den korte horisonten så er det å komme opp til Championship igjen, noe som ikke blir lett. Det optimale er å bygge en stall som kan begynne å kjempe om Premier League spill igjen.

- Det er viktig for oss å ta innover oss at det ikke blir lett å klare å rykke opp. League One er en hard og tung liga, men målet er å rykke opp.

- Jeg vet hvor hardt det blir, grunnet alle store lagene som er i League One: Charlton, Portsmouth, Wigan, Bradford etc så konkurransen er høy, så vi må være på topp i alle kamper, men vi sikter høyere enn League One.

- Det store målet er å kjempe i toppen i Championship. Men først må vi starte på nytt i år, og kjempe oss tilbake til Championship. Om vi klarer dette i år, så kan man begynne å se fram i mot muligheten for å kjempe seg til Premier League igjen.

- Alt dette ser veldig fjernt ut per dags dato, men om vi klarer vårt første mål, noe vi må konsentrere oss om nå. Jeg er noe ukomfortabel å snakke om framtidens mål, når vi nå har som mål om å bli det beste laget i League One. Men i fremtiden så vil vi bygge et sterkt lag som kan kjempe oss ut av Championship og opp i Premier League,
avslutter Mowbray.

Vi håper at vi nå kan få flere gode år på og utenfor banen.-


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: