Mange gratis spillere der ute

Publisert 5/30/2021 av Erlend Pettersen

Vi har sett litt på hvem som kan komme gratis i sommer.

Tiden nå fram til terminliste slipp den 24. juni vil inneholde mye rykter inn og ut før spillerne kommer tilbake etter en velfortjent ferie. Så får man kose seg med norsk ball og EM i mellomtiden.

Når man ser at Brentford lykkes med sin måte å drifte på, selv om de mister viktige spillere hver sommer, så er det også håp for vårt lag. Om man skulle selge Armstrong så får vi håpe at man klarer å selge han tidlig, sånn at man får tid til å hente inn forsterkninger. Men i denne artikkelen skal vi se på ni kandidater som footballleagueworld har plukket ut:

1. Junior Hoilett, er en kjent mann for Rovers fansen siden han slo igjennom hos oss i Premier League. Det er ventet at han forlater Cardiff når kontrakten går ut 30. juni. Siden Mowbray har mistet vinger så kan Hoilett fort bli en spiller man henter inn om spilleren selv er moderat i sine lønnskrav.

2. Famara Diedhiou, er en spiss som er på utgående hos Bristol City. Dette er en stor og sterk spiss som gir juling i feltet og har en såpass bra skåring statistikk at han blir en interessant spiller. Det kan fort bli hva man kan gi i lønningsposen som blir utslagsgivende siden der er mange Championship klubber som lukter på spissen.

3. Charlie Wyke, spissen til Sunderland som fant fram til nettmaskene denne sesongen. Og for en timing av Charlie, når kontrakten med Sunderland går ut 30. juni. Det er høyst ventet at han ikke spiller League One fotball fra august måned.

4. Adam Reach, er en av mange spillere fra Sheffield Wednesday som er frigitt etter nedrykket fra Championship. Han er ikke den raskeste, men har en bra innleggsfot som er nyttig i alle fotball lag. Men lønnskravet til spilleren kan fort velte en mulig overgang til Blackburn.

5. Alex Mowatt, er en favoritt til undertegnende. Han har hatt en enorm sesong for Barnsley, og ofte skapt trøbbel for Blackburn i Barnsley drakt. 26. åringen vil bli en attraktiv spiller denne sommeren, som jeg gjerne vil se i den blåhvite drakten.

6. Emiliano Marcondes, er i en flott alder, 25. Han har ikke kommet til enighet med Brentford om ny kontrakt, men man regner med at han blir enig siden Brentford tok turen opp til Premier League. Om han ikke skulle finne på det så vil han absolutt forsterke et Rovers mannskap. Men Rovers vil ikke bli alene i den kampen.

7. Alex Pritchard, har slitt i siste to sesongene i Huddersfield og er ventet å finne seg en ny klubb i sommer. 27. åringen liker å spille bak spissene, i en type Dack rolle. Om Rovers går for denne spilleren vil det være en liten gambling.

8. Britt Assombalonga, får ikke fornyet kontrakten med Middlesbrough. Ganske så forståelig med den gode kontrakten han hadde. Mowbray har jaktet spissen før og her kan noe skje om spissen er villig til å gå mye ned i lønn. Skulle dette skje så må vi ha solgt Armstrong. Dette er en spiss som har manglet tillit og sjøltillit de siste sesongene, men man vet han kan score mål på sitt beste.

9. Jack Wilshere, er sistemann og et skikkelig wildcard. Han var hos Bournemouth forrige sesong der han slet med spilletid. Han må finne seg en klubb der han får spille regelmessig, men skadehistorikken hans er fæl. Har man ikke nok av slike spillere i klubben?