Mandagsnotiser

Publisert 6/10/2024 av Øystein Thorsen

Mere Adam Wharton-rykter og Fleck.

Salget av Adam Wharton til Crystal Palace inneholder som kjent en rekke klausuler, der landslagsspill er den første vi tror vi kan cashe inn på. Wharton ble jo først tatt ut til Englands bruttotropp, og etter et innhopp i første treningskamp hadde Southgate sett nok og tok med vår tidligere midtbanejuvel til EM i Tyskland.
Det vi ikke vet i detalj er hvor mye en debut i mesterskapet kan gi for avkastning.

Videre om 20-åringen har det i en tid florert rykter om at Bayern vil kjøpe ham til sommeren. Dette er også interessant siden vi har en trivelig videresalgsprosent innebakt i avtalen med Palace.
Ryktet påstår at Bayern kan tenke seg å bla opp 60 millioner, så hvis vi har en 10-15% på den summen vil det hjelpe godt.
Og kanskje det blir en skikkelig drakamp rundt talentet, for nå melder The Real EFL at også Manchester City vurderer Adam.
Whartons eventyrlige fremgang kan dog komme litt tidlig for City, Wharton hadde passet bedre noe lenger fram i et kommende generasjonsskifte. Spørsmålet er om City må ta action nå, før Adam blir enda dyrere. 

John Fleck får også en liten sak formidlet av The 72. Nettstedet skriver at veteranen skal stille til trening i juli - for å vise seg fram. 
Det har jo vært mange som har stilt spørsmål om den aldrende midtbanemannen - med opptil flere skader på CVen de siste årene - er verdt å satse på fremover. 
Nå er det opp til hovedpersonen selv å vise om det fortsatt bor noe i ham.