Mandagsnotiser

Publisert 22.02.2021 av Øystein Thorsen

Vi oppsummerer høyt og lavt fra Blackburn-land.

Først en positiv melding via Lancs Live angående Gallaghers relativt dramatiske avslutning på helgens tap mot Skogvokterne. Som BRSCN har rapportert hostet spissen blod i pausen, og man mistenkte raskt at lungen var punktert.
Dermed ble det raskt bestemt at sykehuset var neste stoppested for Sam. 
Gally var derimot raskt ute med en melding på sosiale medier der han takket for støttende tilrop og ikke minst med beskjed om at skaden ikke var alvorlig og at han tror han snart er med i gamet igjen.

Samme nettsted skriver at Mowbray frykter for sesongen hva gjelder Nyambe. Ved spørsmål om ovenfornevnte Gallagher sa sjefen at han var mere utrolig for namibieren.
- Han er en gutt som står på konstant, og som behøvde en pause. Allikevel spør "alle" hvorfor han ikke starter hver kamp. Nå har han brutt sammen fullstendig og kan være ute i månedsvis
Det er som man kunne se på TV-bildene hamstringen som har gått opp igjen, og denne gangen ser det tydeligvis alvorlig ut.

Det er ikke lenge siden vi spilte fredagskamp, og slik blir det snart igjen da hjemmekampen mot Brentford har blitt flyttet fra lørdag 13. mars til fredag den 12. Hovedsakelig på Sky, med diverse norske kanaler og strømmetjenester til glede for BRSCN-leserne med tilgang til de samme.
Dette blir da TV-kamp nummer to i løpet av ti dager, da også Reading-kampen 2. mars også er plukket opp av Sky, skriver Lancashire Telegraph.

BRSCN kunne i helgen melde om stadig fremgang for U23, noe som er en liten trøst sammenlignet med å følge Mowbrays utvalgte. Lancashire Telegraph skriver i dag at også U18 gjør det godt om dagen - med fire strake seiere.
Ekstra gledelig at den fjerde trepoengeren på rad kom mot Burnley, da Ben Fyles og Harrison Wood ordnet målene i en 2-1-seier på Brockhall.

Tilbake til Mowbrays utvalgte skriver klubbens nettside i dag at spillerne - i hvert fall innlånte Harwood-Bellis - ikke har gitt opp. Mange supportere har nok avlyst sesongen og forventer sluttplassering et sted midt på tabellen, men Harwood-Bellis nekter å sutre.
- Det var utrolig skuffende i helgen, for vi syntes vi fortjente i hvert fall et poeng. Vi holdt på ballen og vant dueller, så at de vant på en ball som endret retning er bittert, sammenfatter 19-åringen.
- Det var positive ting å ta med fra kampen, og vi kan ikke synes synd på oss selv, men må se framover.
Det er bra hvis spillerne holder motet oppe, for neste motstander blir tøff i form av tredjeplasserte, ex-Premier League Watford førstkommende onsdag.