Mandagsnotiser

Publisert 11/15/2021 av Øystein Thorsen

Landslagsspillere og datoer for neste sesong.

Mens Annesley hadde en tøff lørdag - noe som ikke er helt uvanlig når man spiller for Gibraltar - håper Kaminski og Nyambe på bedre opplevelser. For å oppsummere Annesleys helg har sikkert mange fått med seg at Tyrkia nedsablet laget fra Europas sydspiss.
6-0 sluttet det, kanskje litt på grunn av at Gibraltar spilte bortimot 70 minutter med kun ti mann på banen.

Nyambe er igjen tilbake i troppen til Namibia, men ikke helt uten forviklinger etter at Confederation of African Football har inspisert aktuelle anlegg uten å kunne godkjenne et eneste ett i Ryans fødeland. 
Dermed spilles kampen - mot Togo - i Johannesburg.

Kaminski er tilbake i den belgiske troppen, der han treffer lagkamerater som sikret VM-spill da de vant mot Estland i helgen. Dermed blir siste kamp i gruppa ren transportetappe, når turen går til Wales. 
Kanskje en debut for Kaminski, siden kampen uansett ikke er utslagsgivende?
Både Kaminski og Nyambe, i likhet med gult kort-sonende Brereton Diaz, er tilbake til Bristol City-kampen førstkommende lørdag. 

Til slutt melder klubbens nettside at datoer for neste sesong har blitt offentliggjort av EFL. 30. juli sparkes ligafotballen i gang, slik at man kan få unna tilstrekkelig mange runder før høst-VM i Qatar. 
Mesterskapet tar opp cirka fem uker av fotballen i november og desember, og da må spilleskjemaet justeres deretter. 

16. runde av Championship gjennomføres 12. november og tar et opphold til 10. desember. Dermed får eventuelle landslagsspillere litt tid på seg før det bærer av gårde til gruppespill som starter 21. november.
Selve mesterskapet holder på til 18. desember, så en Championship-runde eller to går parallelt med de siste VM-kampene.

Sesongen avsluttes i vanlig tid, nemlig 6. mai.