Målvakt klar?

Publisert 14.06.2020 av Erlend Pettersen

Mens Rovers fortsatt snuser på vingspiller.

BRSCN har skrevet flere artikler rundt en mulig overgang for Sunderland målvakten Jon McLaughlin som har en utgående kontrakt. I følge ryktebørsen fra balløyen så har Sunderland gitt opp håpet om å beholde den skotske målvakten.

I følge ryktene så vil McLaughlin skrive under en kontrakt med Blackburn så raskt sesongen er over. Samtaler om den personlige kontrakten skal allerede være i gang.

Også vingen Marcus Maddison fra Peterborough som er på lån til ligarival Hull er uten kontrakt etter sesongen. Han har gitt beskjed til Peterborough at han ikke vender tilbake etter utlånsavtalen med Hull er slutt. Dette har ikke godt ubemerket hos Blackburn, Cardiff, Middlesbrough og Derby som snuser på spilleren. Maddison har ikke imponert i Championship etter låneovergangen til Hull, så mulig flere klubber har blitt litt usikker på kvaliteten til engelskmannen.

Samtidig med dette så har Bradley Dack postet et kryptisk innlegg der det kan tolkes som at han er i samtaler med klubben om en forlengelse av kontrakten. Om det skulle stemme så er det absolutt en glad sak.