Luton 1 - 1 Blackburn

Publisert 11/21/2020 av Erlend Karlsen

- En fin sluttspurt var ikke nok til seier.

Blackburn avsluttet en tøff og jevn kamp best, men dommeren ville definitivt ikke hjelpe bortelaget med noe som helst.

Det ble gjort to endringer på mannskapet som skulle møte Luton på bortebane, inn kom Tom Trybull og Barry Douglas, ut forsvant Corry Evans og Ryan Nyambe. Thomas Kaminski var også tilbake etter sin Covidsmitte, keeperen som bidrar til trygghet i de bakre rekker er blitt en viktig mann for Rovers.

Det var hjemmelaget som startet kampen definitivt best uten at de aller største sjansene ble produsert, den første kom da Elliott Lee fikk en dobbel mulighet til å fyre av innenfor 16 meteren etter en dødballsituasjon, begge forsøkene ble blokkert.

Den andre omgangen fortsatte stort sett på samme måte som den første, uten de helt store sjansene. Hjemmelaget skulle likevel ta ledelsen i det 69 minutt da Collins' skudd ble styrt forbi Kaminski av Berry. Rovers slo tilbake nesten umiddelbart da innbytter Gallagher fikk satt inn 1-1. Den utskjelte spissen styrte inn ballen fra kloss hold etter en heading fra Barry Douglas.

Etter dette våknet kampen til liv og hjemmelaget var nære å ta ledelsen på ny, men Kaminski fikk forhindret Sonny Bradley's forsøk!

Men så var det Rovers' tur! Først var både Elliott og Gallagher frempå med ett par avslutninger før dommeren skulle komme i fokus. Først da han ikke gav Rovers et soleklart frispark like utenfor 16 meteren etter at Armstrong ble dyttet i ryggen på vei igjennom. 30 sekunder etterpå kom han med om mulig en enda verre avgjørelse, Brereton ble helt klart tatt da han forserte inn i Luton's 16 meter, men den sortkledde presterte og ende opp med å gi Rovers angriperen gult kort for filming! Utrolig!

Det ble ikke noe mer action etter dette og oppgjøret endte dermed 1-1, slik stilte lagene:

Luton Town: Sluga, Cranie (Tunnicliffe, 90), Bradley, Pearson, Cornick (Bree, 59), Berry (Mpanzu, 77), Lee (Collins, 59), Moncur (Lua Lua, 77), Rea, Dewsbury-Hall, Norrington-Davies

Innbyttere: Shea, Lockyer, Clark, Nombe

Rovers: Kaminski, Rankin-Costello (Nyambe, 76), Lenihan, Wharton, Douglas, Trybull (Gallagher, 68), Johnson, Rothwell, Brereton, Elliott, Armstrong

Innbyttere: Pears, Downing, Bell, Davenport, Buckley, Carter, Dolan