Litt rykter da... ?

Publisert 5/11/2023 av Erlend Karlsen

- Nye kontrakter og keeper √łnsker seg bort.

Sesongen er over, men nå er det ikke lenge til overgangsvinduet igjen åpner, og ryktene har så vidt begynt å spinne over i England.

Vi understreker at dette er litt løse rykter som går rundt på Twitter og blant de engelske supporterne, så ta det med en klype salt.

- 3 spillere skal ha fått tilbudt nye kontrakter, disse skal være JRC, Aynsley Pears og Tyrhys Dolan, sistnevnte skal derimot ha avslått første tilbud.

- Thomas Kaminski skal ønske seg bort fra klubben, om det er pga at han har mistet plassen i laget eller hjemlengsel vites ikke, men det er uansett synd om dette er tilfelle. Men Rovers kan la seg friste hvis det kommer bud, da Kaminski er en av de med størst lønningspose i klubben.

- Onefootball linker oss med Mandela Keita, en 20 år gammel midtbanespiller som spiller på utlån i Royal Antwerpen på utlån fra OH Leuven. Leeds og Norwich skal også følge spilleren, men Royal Antwerpen skal ha en mulig kjøpsklausul i låneavtalen.

- Moise Sahi er også et navn som nevnes på Twitter. Sahi er en 21 år gammel angrepsspiller som spiller for Strasbourg. Han spilte for FC Annecy på utlån denne sesongen, her nettet han 13 mål på 32 kamper.