Lite tyder på inntog fra kontinentet

Publisert 05.10.2020 av Øystein Thorsen

Det er deadline-day for spillere utenfor balløya.

Som de fleste har fått med seg er det i dag overgangsmarkedet stenger for spillere utenfor England. Rekruteringsteamet til Blackburn har fått mye skryt av Mowbray for jobben de har gjort i diverse europeiske ligaer, og de skal ha æren for at Kaminski kom til Ewood.
I kveld får vi vite om ytterligere en skalp kan innkasseres.

Dessverre får vi helle kaldt vann i gryta til de som håper på kjøp. Mowbray har jo selv sagt at det er lite penger igjen i budsjettet, og når d-dagen nå er på oss er det heller ingen saftige rykter å klamre seg til.
Aleesami har vært nevnt, men han står klubbløs, så det er egentlig ikke hast med å hente den norske venstrebacken.
Spilleren selv har nok mest fokus på landslagssamlingen, og uttalelser til norske medier tyder på at Aleesami selv tar det hele med knusende ro.

Det eneste vi vet så langt, som indirekte kan være en god nyhet, er at Torino har lagt et bud på Joshua King. Skulle det bli overgang for ham vanker det visstnok 20% til Blackburn. Ikke veldig spennende i forhold til å styrke egen tropp, men det er greit med noen pund inn.
Dessverre har Bournemouth - foreløpig i alle fall - takket nei, da budet ikke levde opp til de 16 millionene de mener nordmannen er verdt.

Selv om det tilsynelatende gås stille i dørene på Ewood holder naturligvis BRSCN et øye på utviklingen og oppdaterer hvis noe skulle skje. Utover det er det fortsatt muligheter til å handle nærprodusert en stund til. For handel på balløya er markedet åpent til fredag 16. oktober, men også rykter om spillere fra nærliggende ligaer har også blitt slått ned i det siste.
Siste ord er ikke sagt, men foreløpig er det altså stille.