Lite tid for landslagsspillerne

Publisert 10/15/2018 av Øystein Thorsen

Sammenlagt 75 minutter så langt for Blackburn-gutta.

Som nevnt i forrige uke er Mulgrew, Evans, Williams og Lenihan på oppdrag for sine respektive fosterland, Skottland, Nord-Irland og Irland. Dessverre for spillerne har det ikke blitt mye spilletid. 
Fra oss supporteres ståsted kan vi derimot finne lyspunkt, siden det blir mindre slitasje og skaderisiko på spillere som tross alt er svært sentrale i lagoppstillingen.

Første mann ut i Nations League denne gangen var Mulgrew som vartet opp med straffescoring mot Israel. 1-0 til pause for gjestende skotter. Da syntes manager Mcleish like godt at man kunne ta ut Blackburn-kapteinen, og klare seg uten ham i andre omgang. 
Israel tok tak i sakene og snudde like godt oppgjøret til 2-1, og i går tapte skottene 3-1 hjemme mot Portugal, uten at Mulgrew en gang var i troppen. 

Særlig bedre gikk det ikke for Corry Evans som ble byttet inn den siste halvtimen da nord-irene tapte 1-0 i Wien. Men innhoppet betyr at Corry kan få kamp nummer 50 med flagget på brystet i kveld når de møter Bosnia & Herzegovina i Sarajevo.
Antageligvis en tøff oppgave, med tanke på at Nord-Irland har to strake tap i Nations League, blant annet hjemme mot nettopp Bosnia.

Kort sammenfattet om Williams og Lenihan: kom ikke med i det hele tatt mot Danmark, en kamp som for øvrig sluttet 0-0. I morgen møter irene Wales, i Dublin, så vi får se om Martin O'Neill finner plass til noen av dem da.