Leutwiler en fornøyd mann


Publisert 04.11.2018 av Erlend Pettersen
Jayson Leutwiler vikarierte i Rovers-buret uten å bli skikkelig testet av QPR spillerne.

Den canadiske landslagsmålvakten, Jayson Leutwiler har hvert en tålmodig mann siden han kom sommeren 2017 fra Shrewsbury. Siste gang han sto for førstelaget var i tapet borte mot Charlton i april.

Men han var en blid mann når han ble intervjuet etter gårdagens kamp:

- Det var virkelig moro å spille noe jeg hadde gledet meg voldsomt til. Det ble en fin dag, forteller Jayson til klubbens hjemmeside søndag.

- Jeg var fornøyd at manageren hadde troen på meg. Det var en bra dag for alle sammen og jeg har ventet på denne muligheten i lengre tid siden min siste seriekamp var mot Charlton.

- Jeg har jobbet hardt hver dag på treningsfeltet for å være klar den dagen jeg trenges.

- Det var kanskje ikke den beste kampen vi har spilt, men det er de tre poengene som smaker ekstra godt. De fire foran meg spilte veldig bra.

- De var fantastiske og det var en av grunnene at jeg ikke fikk et skudd å redde på hele kampen. Skikkelig lagseier dette, avslutter Leutwiler.

- Vi manglet kapteinen vår, men vi visste at selv om hvem som kommer inn så viser vi karakter og vinner kamper.

Blackburn Rovers manager Tony Mowbray bekreftet at Raya får beskjed i løpet av neste uke om han trenger en operasjon eller ikke. Mulighetene er til stede at Raya er tilbake i målet, men da med maske i den kommende hjemmekampen mot Rotherham lørdag.

Hvis ikke det skjer så er Leutwiler enda mer klar til å ta opp hansken.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: