Lenihan takker av

Publisert 6/17/2022 av Erlend Pettersen

I går bekreftet klubben at Lenihan var ferdig. I dag takket spilleren selv av.

I går ble det bekreftet at 11. års tilværelse i klubben er over. Lenihan fikk med det 252 kamper for klubben, etter debuten i 2015. Han vil nå signere en langtidskontrakt med Middlesbrough, i følge rapportene. 

Lenihan tok over kapteinsbindet etter Elliott Bennett i fjor sommer. Det er en følelsesladd avskjedmelding spilleren la ut på sosiale medier:

- Etter 11. år og 252 kamper for Blackburn Rovers FC, er min tid over. 

- Jeg vil være evig takknemlig for at klubben gav meg muligheten til fullføre min drøm om å bli en profesjonell fotballspiller. 

- Jeg kom i en alder av 17 år, fra Irland. Hadde det ikke vært for all hjelpen, fra trenerapparat, til fansen så hadde ikke jeg stått her i dag.

- Denne klubben vil alltids være spesiell for meg. Den gav meg min første start, gav meg venner som jeg nå føler er som familiemedlemmer, her jeg ble gift og fikk mine barn, samt muligheten til å være kaptein for denne klubben.

- En veldig spesiell takk til fansen, som tok meg inn som en av dem. Jeg vil aldri glemme støtten dere har gitt meg opp igjennom årene, og vil bare si tusen takk.

- Jeg ønsker klubben all mulig suksess i framtiden.

Vi i BRSCN ønsker Lenihan lykke til videre, foruten oppgjørene han skal spille mot Blackburn.