Landslagsoppdrag for Mulgrew


Publisert 28.05.2019 av Kristin Kongsjorden
Steve Clarke har tatt ut sin første landslagstropp og vår kaptein Charlie Mulgrew er blant de utvalgte til the Tartan Army's to kommende kvalifiseringskamper til EURO 2020.

Clarke ble ansatt som skotsk landslagssjef i mai, og det blir spennende å se hva den tidligere Kilmarnock-manageren kan få til med et talentfullt skotsk landslag. I starten av EURO 2020-kvalifiseringen gikk Skottland på et flaut tap (3-0) borte mot Kazakhstan, før de kom seg tilbake på riktig spor igjen med 2-0 hjemme mot San Marino kort tid etter. De ligger på femteplass av seks lag så langt. 

I juni skal de spille mot Kypros og Belgia, og skulle Mulgrew få tillit i disse kampene vil det bli hans landskamp nummer 40 og 41. Mulgrew har ikke spilt for landet sitt siden de møtte Israel i november 2018. Da scoret han på straffespark. Han er nå tatt ut i troppen igjen på tross av han ikke har spilt seniorfotball siden starten av april, da han ble benket som følge av gode prestasjoner av Darragh Lenihan og Derrick Williams.

Skottland tar imot Kypros hjemme på Hampden Park søndag 8.juni, før de reiser for å møte et stjernespekket Belgia tre dager senere. 

Vi ønsker vår kaptein lykke til!

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: