Landslagsnytt


Publisert 10.09.2018 av Øystein Thorsen
Vi tar en kikk på hvem som var i aktivitet denne helgen, samt ser på utlånte spillere.
Det er som kjent pause fra Championship denne helgen i og med at det spilles vennskapskamper og Nations League. Via Lancashire Telegraph kommer her en oversikt over hvilke Blackburnspillere som har spilt, eventuelt vært på benken, for sine respektive landslag.

Charlie Mulgrew:
Kapteinen vår startet fredagens vennskapskamp mot Belgia, men ble byttet ut etter 68 minutter på stillingen 4-0 til belgierne. Ikke den beste dagen på jobb for noen med skotsk flagg på brystet kan vi slå fast. 
Lokalavisa forventer allikevel at Mulgrew starter igjen i kveld da skottene spiller sin første Nations League-kamp mot Albania.

Corry Evans:
Midtbanespilleren har innledet sesongen i Championship på en meget god måte, men dette ga ham ikke plass på laget som tapte 2-1 mot Bosnia Herzegovina lørdag. Det er dog nye muligheter for Corry når Nord-Irland møter Israel i morgen.

Ben Brereton:
Blackburns sannsynligvis mest hypede spiller er i Englands U20-tropp, men ble ikke benyttet da Sveits tapte 2-0. 
Brereton håper i stedet at han kan få sin første U20-kamp i kveld, når de møter Nederland

På tampen kan vi nevne at et antall spillere på lån fikk sine debuter i helgen:
Sam Hart, som ennå ikke har spilt seriekamper for Blackburn, debuterte for Rochdale, og var delaktig i Rochdales første scoring da de lå under 2-0. Det endte til slutt 3-3.

Lewis Thompson og Lewis Mansell debuterte i National League North der de spiller for FC United of Manchester, mens ytterligere en Lewis, nemlig Lewis Hardcastle, fikk sin første opptreden på A-lagsnivå da han var i Port Vales startoppstilling i forrige uke.
Avslutningsvis noterer vi at Scott Wharton muligens strever med å komme inn i laget, da han ikke har spilt for Lincoln på nesten en måned.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: