Ladies tapte i Continental Cup

Publisert 10/21/2019 av Øystein Thorsen

Kun ett poeng for jentene i turneringen så langt.

Det var duket for en ny runde i Continental Cups gruppespill i går, søndag, og Rovers Ladies fikk besøk av Durham Women. Det ble avgjort i andre omgang, i en kamp der Gemma Donnellys utvalgte fikk jage fra første til siste spark.

Kampen sto i og for seg og balanserte fram til halve første omgang var unnagjort. Da satte gjestenes Kathryn Hill inn et hodestøt fra kloss hold. Scoringen kom etter at Durham hadde åpnet bra, og hadde produsert nok av muligheter for sisteskanse Lauren Perry til å bryne seg på.
Dette var Perrys debut, og - motstanderen tatt i betraktning - ikke en enkel start på tilværelsen i buret.

Til tross for tøff start av Durham Ladies meldte Rovers seg på i oppgjøret, og etter halvtimen spilt var det Saffron Jordan som kunne utligne, etter at det ble retur på Natasha Flints frispark.
Ikke lenge etter forhindret debutant Perry ny ledelse for Durham, slik at lagene gikk til pause på 1-1.

Etter pause hadde ikke Rover Ladies marginene da Natasha Fenton skar inn fra høyre, bare for å sett ballen over. I stedet skulle Durhams Becky Salicki ta tilbake ledelsen gjennom å bredside ballen inn ved lengste stolpe.
Forsvaret sov dessverre, og da blir man ofte straffet.

Det var bare å jage utligning, og Lauren Davies var centimeter unna, før Jordan fikk en ny mulighet etter nok en servering fra Flint. Keeper Borthwick var derimot på høyde med situasjonen, slik at gjestene fortsatt befant seg i ledelse.
Da det var åtte minutter igjen på klokka fikk publikum en reprise av 2-1-målet da kaptein Hepple satte inn 3-1 ved lengste stolpe.

Dermed er beholdningen kun ett poeng, etter to runder spilt i Continental Cup, noe som betyr at Rovers Ladies ligger sist, mens Durham topper med full pott.
Det er bare å brette opp ermene for jentene og ta nye tak neste helg, når tabellnabo Coventry kommer til Lancashire.