Kun seks seniorspillere på trening

Publisert 11/1/2021 av Fredrik Schjesvold

Sam Gallagher er en av flere som er usikre til onsdagens oppgjør mot Fulham.

Onsdag venter Fulham på andre siden av banen på Ewood for Tony Mowbray og hans mannskap. Men det er ikke med den beste mulige elleveren. 

Kun seks seniorspillere var med på mandagens trening.

Sam Gallagher er meget tvilsom til onsdag ifølge Lancashire Telegraph. Han gikk av med skade like før kampslutt mot Derby County. Tvilsom er også høyreback Nyambe.

– Jeg tror vi konkluderer med at Nyambe ikke spiller noen av denne ukens kamper fordi vi er redd for hamstringen, men vi er ikke helt sikre på om vi vil risikere han på treningsfeltet ennå, sier Mowbray til avisen.

– Det har ikke forbedret seg. Hvis noe har det bare blitt verre, sier han om skadeproblemene.

– Det er slik fotballen er. Det er kamp hver tredje dag, så vi må leve med det. Vi har en del spillere som sliter for øyeblikket.

Ikke bare er det Gallagher og Nyambe som er plaget, men Ayala og Pickering vil garantert ikke være spilleklare til oppgjøret mot ligatoeren onsdag. Rankin-Costello var med i kamptroppen mot Derby etter et halvt år på sidelinjen, men forble en ubenyttet innbytter. Rankin-Costello, sammen med Wharton, spilte hele kampen for Blackburn U23 da de slo Crystal Palace 2-1 mandag kveld.

Butterworth spilte også mot Palace.

– De trenger å spille fotball, så de dro for å spille fotball. Det er bedre det enn at de ikke blir brukt i kamptroppen min eller kun får ti minutter her og der, sier Mowbray.

Mowbray utelukker ikke at trioen som deltok i seieren mandag kan få noen minutter på tampen mot Fulham, selv om det kun er snakk om to dager senere.