Kontraktforslag og interesse om retur

Publisert 5/31/2021 av Øystein Thorsen

Kun kjente navn på en mandag.

Å kalle det for en "saga" er kanskje å ta litt vel hardt i, men spørsmålene rundt Chapman er fortsatt ubesvarte. Det er mest gamle minner som gjør at spilleren fortsatt er ønsket med videre, han klarte i hvert fall ikke å ta fast plass i troppen i nylig avsluttede sesong, men viste gode takter på utlån. At kontrakten går mot slutten er det eneste vi har visst sikkert. Rapporter om opsjon på et års forlengelse har blitt tilbakevist i det siste, og spillerens lyst til å bli værende er ukjent.
Og når tar situasjonen ytterligere et krumspring.

Blackburn har nemlig tilbydd vingen ny kontrakt, skriver Lancs Live. Og siden spilleren er under 24 betyr dette at Shrewsbury - som er interesserte i spilleren - må betale kompensasjon til Blackburn, selv om han avviser kontraktsforslaget. 
Så enten får klubben beholde en kandidat til å fylle tomrommet etter Harvey Elliott eller så får de en liten peng for spilleren.

Av andre kjentfolk vi ser blant overskriftene er det ikke uventet at Barry Douglas dukker opp. Som kjent går hans kontrakt med Leeds ut 30. juni så venstrebacken er tilgjengelig uten overgangskostnad. Douglas hadde en litt trå start på Ewood, men var god i siste halvdel av sesongen. Spilleren selv har begynt å tenke fremtid, og går da ut i media og annonserer i følge Lancashire Telegraph at han er åpen for en retur til Ewood.

Også Douglas er kjent med at Blackburn i januar signerte sitt uttalte førstevalg på venstreback, så spilleren er vel i første rekke ute etter salt i maten, samtidig som han kan håpe på at han fortsatt har kvalitet til å utkonkurrere den unge Harry Pickering - eventuelt gripe muligheten hvis unggutten må hviles eller blir skadet.
Problemet er at Douglas er vant til ganske fint salt i maten, så skulle en retur bli aktuell må han belage seg på å gå ned i lønn siden man ikke tjener Premiere League-penger i Blackburn - slik han har blitt vant til i Leeds.