Kommer det forsterkninger`?

Publisert 01.10.2020 av Erlend Pettersen

Klokken tikker raskt mot mandag.

Klokken tikker raskt mot stengetid for det internasjonale overgangsvinduet for denne gang. Vinduet stenger klokken 24 natt til tirsdag og det store spørsmålet er om det vil komme noen nye fjes inn dørene på Ewood Park. Samt kan det skje noen avganger før vinduet lukkes.

Men vinduet internt i England er åpent i fjorten dager lenger enn den internasjonale. Så muligheten er ikke ute selv om Mowbray ikke finner de riktige spillerne utenfor England. Spesielt på lånefronten kan det komme muligheter.

Hvilken type spillere er det vi kan vente oss inn hvis noe skulle skje? En ekstra målvakt er ønsket, men økonomien ble ikke bedre når det nå er besluttet at det ikke vil komme tilskuere på stadionene i 2020. Så mulig at målvakts plassen blir utsatt.

En ny venstreback er også ønsket, spesielt blant fansen etter at Bell ikke har klart å gjort den plassen til sin egen. Med skaden til rivjernet Travis så kan det fort komme inn en lånespiller i denne posisjonen. Siden Williams har startet sesongen bra og med Ayala på plass, samt flere unggutter i vannskorpen så kan også midtstopper plassen bli en plass der man avventer. Ikke lenge til januar hvis man ser i det store bildet.

Blackburn-manager Tony Mowbray utelukker ikke at det hentes inn spillere fra utlandet, men markedet er ikke lett. Det hjelper ikke at man er hardt rammet av covid-19, sånn at de pengene som skal brukes må brukes rett. Men ofte så løses ting lettere når nærmere stengetid man kommer.

Hvem vil du ha inn og i hvilken posisjon ønsker du at Rovers skal forsterke? Ta diskusjonen i vårt forum eller i våre SoMe plattformer.