Kandidater fra januar kan bli revurdert


Publisert 05.06.2018 av Øystein Thorsen
Det var overganger i januar som ble avbrutt i tolvte time.
Man kunne i går lese uttalelser i Lancashire Telegraph fra Steve Waggott om at klubben revurderer visse kandidater som var aktuelle i januar. Amari’i Bell, Adam Armstrong og Jack Payne ble hentet inn i januar, de to sistnevnte kun på lån naturligvis, men til tross for aktiviteten hadde Mowbray mere penger tilgjengelig.
Man lot dog være å kjøpe da man opplevde at prisene hadde blitt presset urimelig høyt. 

- Vi hadde et eksepsjonelt transfer-budsjett, men valgte å ikke bruke alt da vi fikk inn de spillerne som vi mente at vi behøvde, sier Waggott til lokalavisa. 
- Noen av spillerne vi var ute etter var noe overpriset, så vi trakk oss ut
Avgjørelsen var også som en slags gest til eierne.
- Det var litt som "bare fordi dere har gitt oss en masse penger, betyr ikke det at vi må bruke alt". Slikt bygger man broer mellom klubb og eiere, forklarer Waggott.

I dag kommer Lancashire Telegraph med konkrete navn på spillere man hadde siktet innstilt på i januar. En av disse er Joe Rothwall, fra Oxford. Rothwall, som har bakgrunn fra Manchester United, er en 23 år gammel midtbanespiller. I januar krevde Oxford tydeligvis det hvite i øyet for spilleren, men om kun få uker står han uten kontrakt. Så det er jo litt forskjell.
Det negative er at spilleren har nesten null erfaring fra nivå høyere enn League One.

Som Lancashire Telegraph minner om var det mye fokus på å forsterke midtbanen i fjor sommer, og slik er det tydeligvis fortsatt. BRSCN har allerede nevnt interessen som tydeligvis finns for skotske Dylan McGeouch, og lokalavisa nevner i tillegg unggutten Jacob Davenport fra Manchester City.

Til slutt kan vi nevne to andre rykter.
Det første er fra nettstedet HITC om at Blackburn konkurrerer med Nottingham og Brentford om underskriften til den irske angriperen Graham Burke. Burke er 24 år, har bakgrunn fra blant annet Aston Villa, men har i det siste vendt hjem til irske Shamrock, der det har blitt 18 mål på 43 kamper. Shamrock håper å få inn rundt 220 000 pund for spilleren.
Spissen fikk sitt første landslagsmål i helgen, mot USA, da han regelrett stjal en scoring som ellers hadde blitt tildelt Lenihan

Det andre ryktet er at West Brom vil ha Dack.
Vi sier ikke mer om det, det kommer antageligvis til å bli en hel del slike historier framover - hvis ikke spilleren sender et krystallklart signal om at han skal bli værende på Ewood.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: