John Smith`s Stadium er ingen lykke arena

Publisert 9/28/2021 av Erlend Pettersen

Rovers måtte se seg slått for første gang på bortebane denne sesongen etter å ha tapt 3-2.

Rovers tapte sesongens første bortekamp denne sesongen etter at Huddersfield vant 3-2 etter å ha ledet både, 1-0 og 2-1. Brereton Diaz scoret gjestenes to mål denne tirsdagskvelden.

Det var hjemmelaget som startet kampen best. De kunne og burde ha ledet med minst 1 mål etter at åpningsminuttene var spilt. Bortelaget kom ikke inn i kampen og hjemmelaget kom nært igjen etter et skudd føyk i tverrliggeren og ut. Ryan Nyambe måtte tidlig ut etter en smell i hodet å ble erstattet med Magloire. 

Diaz vendte og fikk sendt i vei et skudd etter halvtimens spilt, men ballen føyk like utenfor stolpen. Men fem minutter senere sendte hjemmelagets Vallejo dem i en fortjent ledelse med et skudd som ikke var utagbart for Kaminski i Rovers målet. Men minuttet etter burde Diaz og Dolan ha utlignet, dessverre ble begge for hete på grøten.

Rovers kom bedre med på slutten av omgangen, men det var Huddersfield som kunne gå inn til pausepraten med ledelse.

Det var et mer opplagt bortelag som kom ut etter pausen, men det var Kaminski som måtte ut i aksjon først. I det 56. minutt fikk bortefansen se Rothwell danse seg forbi flere spillere før han fant Diaz inne i feltet. Han gjorde ingen feil og lagene var like langt. Men gjestene fikk en ny smell tre minutter etter at Ward stanget inn 2-1 ledelsen. Nå svingte det virkelig. Brereton Diaz ble felt noen minutter senere og dommeren pekte på straffemerket. Godt dømt fra dommeren i den situasjonen. Diaz tok selv straffesparket og nok en gang var lagene like langt. 2-2.

Hjemmelagets Ward var mannen som luktet mål denne kvelden. Rovers var meget heldige og dyktige i det 77. minutt som fikk hindret ny ledelse. Men i det 84. minutt ble Rovers kontret i seng og nok en gang var Ward framme med hodet og stanget inn 3-2 ledelsen som ble sluttresultatet.

Det er kamp der man ikke kan si at det ikke er ufortjent at Huddersfield vant, men når man utligner for andre gang så er det allikevel skuffende å ikke få med seg poeng. Dette var for øvrig Rovers tredje strake tap på denne banen.

Det er bare å brette opp armene til lørdag når Blackpool venter på bortebane i et Lancashire derby. I den kampen er man uten Ryan Nyambe som er ute i minst en uke etter smellen han fikk i hodet tidlig i den første omgangen.