John Eustace er vår nye sjef

Publisert 2/9/2024 av Øystein Thorsen

Som ventet tar den tidligere Birmingham-sjefen over etter Jon Dahl.

Det har lagt i kortene siden onsdag-torsdag, og nå formidler klubben via sin nettside at det er John Eustace som tar over.
44-åringen har skrevet på en to og et halvt års kontrakt.

Klubben skriver at Eustace var midtbanespiller i sin tid, og han har spilt for klubber som Coventry City, Stoke City, Watford og Derby County.
Dermed får vi håpe at han blir som et spøkelse for Stoke som vi møter nettopp i morgen, lørdag.

Som manager begynte Eustace i Kidderminster, tilbake i 2016, og han ledet National League-laget til playoff to ganger. Deretter gikk veien til QPR hvor han var assistent manager i fire år. Han var også caretaker for R'ene i en kort periode. Før han landet i Birmingham hadde Eustace noen måneder som assistent under Stephen Kenny, på det irske landslaget.
Om tiden i Birmingham løfter klubbens nettside særlig fram at han utviklet mange unge spillere og dette arbeidet var mye av grunnen til den gode starten av årets sesong.

- Jeg er glad for denne nye utfordringen, og jeg kan ikke vente med å komme i gang. Jeg ser fram til å møte supporterne i morgen på Ewood Park. De kan utgjøre en stor forskjell for oss fram til sesongslutt, og jeg håper at vi kan begynne å klatre på tabellen så fort som mulig, er John Eustace første ord.
David Lowe og Damien Johnson kommer til å lede laget i morgen, med Eustace som flue på veggen.