Jan Paul van Hecke på plass

Publisert 10/6/2021 av Øystein Thorsen

Behandlingen i Sussex er ferdig.

Det var muligens litt ukonvensjonelt å inngå låneavtale med en skadet spiller, eller to egentlig, men den andre - Khadra - var snart med på banen. For van Hecke derimot ble det til at han skrev under for så å bli værende i Brighton for behandling.
Men nå er han i gang med trening sammen med resten av lagkameratene.

Klubbens nettside hevder at det dessuten går bra, han passer godt inn i gruppa. Skal vi dømme ut i fra bilder er det ikke så rart, han ser jo i hvert fall sympatisk ut. 
- Det føles veldig bra å ha kommet seg opp hit slik at jeg kan trene med gutta, etter noen lange uker, sier hovedpersonen selv.
JP kalles han tydeligvis, noe som om ikke annet er mere takknemlig å skrive.

JP føler nå at skaden er lagt til historiebøkene og ser nå framover, først og fremst på landslagspausen.
- Pausen gir meg muligheten til å bli kjent med gutta. Det er god atmosfære her og vi er desperate etter å vinne flere kamper. Det har vært frustrerende å se kampene på TV, men ikke kunne være med. Når de spilte mot Cardiff var jeg på stadion og jeg liker kjempeviljen som jeg har sett i laget, sier van Hecke.

JP har også benyttet seg av Khadra - siden de kjenner hverandre fra Brighton - og gjennom han har han fått inside-information.
- Gjennom han har jeg fått et godt inntrykk av klubben og hvordan det er i Championship. Det har gått bra så langt, og det blir ekstra lett når jeg allerede kjenner en av spillerne i klubben, avslutter forsvarsspilleren.
Det skal bli spennende å se hva den unge nederlenderen kan bidra med.

Van Hecke spilte for øvrig i en treningskamp mot Manchester United i dag, men overmakten ble for stor og Solskjærs røde djevler vant 3-0, der blant annet Marcus Rashford scorte to. Bradley Johnson fikk også spille, men ellers er det sparsomt med detaljer om kampen. 
Lancashire Telegraph kunne derimot nevne at en lignende treningskamp, dog mot lettere motstand, ble gjennomført i forrige landslagspause. Lokalavisa fastslår at Rankin-Costello ble testet da, men han har ikke vært å se etter det.