JRC forlenger

Publisert 6/4/2021 av Øystein Thorsen

Et kontrakt-spørsmålstegn er ryddet unna.

Blackburn måtte bruke en opsjon om forlengelse i kontraktene til Nyambe, Rothwell og Rankin-Costello for å beholde dem i klubben ytterligere et år. I hvilken grad spillerne selv ønsket at opsjonen skulle brukes vet vi ikke sikkert, men skal vi dømme ut ifra siste nytt fra klubben er det i alle fall en spiller som er fornøyd.
For Rankin-Costello har nå skrevet på en ny kontrakt.

Den unge Joe har vist seg som en allsidig brikke i troppen, der han spiller like godt uansett hvor han plasseres på banen. Ikke minst er han god på begge backene og giftig i det offensive spillet. Det negative er skadefrekvensen, men kanskje han kan legge slikt bak seg.
Uansett ligger han nå an til å gå i Blackburn-trøye de neste tre årene.

Hovedpersonen er som sagt meget fornøyd med å forlenge.
- Jeg er henrykt over å få en langsiktig avtale. Jeg har vært her i seks år og nyter hvert minutt, sier JRC til klubbens nettside.
- Planen var hele tiden å bli værende. Jeg har hatt problem med skader, men jeg elsker å spille for klubben når jeg kan, fortsetter 21-åringen, og legger til at forholdet til Mowbray er viktig.
Det var Mowbray som ga han sjansen når debuten kom i 2017 og etter det har han vært et lett valg for sjefen, selv om han som sagt ikke alltid har vært tilgjengelig for spill.

- Tilliten sjefen har gitt meg betyr enormt mye, og jeg prøver alltid å vise meg tilliten verdig. Han er veldig bra å jobbe med og jeg er glad for at samarbeidet nå kan fortsette.
Så da er det bare å håpe at unggutten kan klare seg fra skader framover, og at forhandlingene går bra med nevnte Nyambe og Rothwell, og gjerne også Armstrong, selv om i alle fall to av disse er usikre i forhold til å fortsette oppholdet på Ewood.