Ipswich 2 - 2 Blackburn


Publisert 05.08.2018 av Erlend Karlsen
- Surt poengtap i sluttminuttet.
Blackburn så lenge ut til å gå mot en sterk 3 poenger i serieåpningen på Portman Road, men et noe heldig mål på overtid sørget for at det endte uavgjort.

Tony Mowbray hadde ingen store overraskelser å komme med da han annonserte laget til kampen, bare kjente fjes var å finne blant de 11 som startet.

Rovers fikk imidlertid en rett i fleisen allerede etter 5 minutter da sløv markering fra Williams gjorde til at debutant Gwion Edwards kunne heade inn 1-0. Edwards som vi ble kjent med i League One spilte forøvrig en meget bra kamp og var et lite mareritt for Williams. Blackburn slo tilbake etter 20 spilte minutter da et innøvd frispark endte i boksen, Ipswich keeper Bialkowksi var ikke helt heldig med sin inngripen og ballen endte hos Danny Graham som utlignet til 1-1.

1-2 var derimot ikke av det heldige slaget, Graham og Williams kombinerte fint på venstresiden og sistnevnte avanserte og serverte Dack på 5 meteren som satte ballen i mål etter 29 spilte minutter. Et flott angrep og Williams gjorde opp for seg etter 1-0 målet. Stilligen holdt seg ut omgangen.

Den andre omgangen startet rimelig rolig uten de helt store sjanser, men utover i omgangen burde debutant Kasey Palmer helt klart satt inn 1-3 og kanskje avgjort kampen i favør Rovers. Men unggutten maktet ikke å konvertere kjempesjansen i mål noe som skulle vise seg å bli skjebnesvangert. På overtid sendte nemlig innbytter Edun et innlegg inn i boksen, innelegget gikk forbi alle sammen og i mål vi stolpen. Kanskje noe ufortjent, men uavgjort borte mot Ipswich i seriepremieren er uansett ikke noe dårlig resultat. Neste helg venter Millwall hjemme på Ewood Park.

Slik stilte lagene : 

Ipswich Town
: Bialkowski, Spence (Woolfenden, 38) , Donacien, Chambers (c), Knudsen, Chalobah, Skuse, Downes (Edun, 60), Edwards, Sears (Morris, 77), Harrison.

Ubenyttede innbyttere: Gerken, Kenlock, Roberts, Dozzell.

Mål: Edwards, 5, Edun, 90

Gule kort: Harrison, 35, Chambers, 71

Rovers: Raya, Nyambe, Lenihan, Mulgrew (c), Williams, Smallwood, Evans, Bennett, Dack (Conway, 82), Samuel (Palmer, 62), Graham (Nuttall, 68).

Ubenyttede innbyttere: Leutwiler, Rothwell, Bell, Travis.

Mål: Graham, 20, Dack, 29.

Gule kort: Bennett, 53, Lenihan 87, Smallwood 89

Tilskuere: 18,940 (1,070 Rovers)


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: