Ipswich 2 - 2 Blackburn

Publisert 8/5/2018 av Erlend Karlsen

- Surt poengtap i sluttminuttet.

Blackburn så lenge ut til å gå mot en sterk 3 poenger i serieåpningen på Portman Road, men et noe heldig mål på overtid sørget for at det endte uavgjort.

Tony Mowbray hadde ingen store overraskelser å komme med da han annonserte laget til kampen, bare kjente fjes var å finne blant de 11 som startet.

Rovers fikk imidlertid en rett i fleisen allerede etter 5 minutter da sløv markering fra Williams gjorde til at debutant Gwion Edwards kunne heade inn 1-0. Edwards som vi ble kjent med i League One spilte forøvrig en meget bra kamp og var et lite mareritt for Williams. Blackburn slo tilbake etter 20 spilte minutter da et innøvd frispark endte i boksen, Ipswich keeper Bialkowksi var ikke helt heldig med sin inngripen og ballen endte hos Danny Graham som utlignet til 1-1.

1-2 var derimot ikke av det heldige slaget, Graham og Williams kombinerte fint på venstresiden og sistnevnte avanserte og serverte Dack på 5 meteren som satte ballen i mål etter 29 spilte minutter. Et flott angrep og Williams gjorde opp for seg etter 1-0 målet. Stilligen holdt seg ut omgangen.

Den andre omgangen startet rimelig rolig uten de helt store sjanser, men utover i omgangen burde debutant Kasey Palmer helt klart satt inn 1-3 og kanskje avgjort kampen i favør Rovers. Men unggutten maktet ikke å konvertere kjempesjansen i mål noe som skulle vise seg å bli skjebnesvangert. På overtid sendte nemlig innbytter Edun et innlegg inn i boksen, innelegget gikk forbi alle sammen og i mål vi stolpen. Kanskje noe ufortjent, men uavgjort borte mot Ipswich i seriepremieren er uansett ikke noe dårlig resultat. Neste helg venter Millwall hjemme på Ewood Park.