Inntektene må opp


Publisert 08.05.2018 av Erlend Pettersen
Ellers havner Blackburn under FFP reglene igjen.
Blackburn rykket opp til Championship etter kun et år i League One nå i april. Mange av konkurrentene og klubben selv har bekreftet at budsjettet i League One var eksklusivt for divisjonen.

Blackburn-manager Tony Mowbray reiser til India sammen med direktør Steve Waggott og finansdirektør Mike Cheston i løpet av neste uke for å drøfte sommerens budsjett med Venkys. Mowbray håper å overtale eierne til å gi han et akseptabelt beløp til overganger denne sommeren. Rapportene fra India sier at budsjettet blir stramt.


Direktør Steve Waggott ser mot India.

I følge av turen til India så bekreftet Mowbray at klubben kan havne i en ny overgangsnekt i løpet av noen overgangsvinduer hvis ikke klubben får økte inntekter. Rover var under FFP i Championship tilbake i 2015 sammen med Leeds og Nottingham. Reglene sier at man kan tape £39m pund over tre sesonger. Det siste budsjettet fra juni 2017 viste tap på £3.8m pund.

Avtalen med Dafabet går ut denne sesongen, og etter det BRSCN erfarer har Dafabet opsjon på ett nytt år, men er høyst usikkert om bettingselskapet vil ta i bruk denne opsjonen. Står klubben uten hovedsponsor kommende sesong er veien kort til ny overgangsnekt. 
Samtidig så må man håpe at den positiviteten som nå råder i og rundt klubben gir avkastning i høyere tilskuersnitt og økt salg ellers. 

Når vi sist spilte i Championship var det kamper der det var under 10000 tilskuere på Ewood Park. Klubben informerte da at man gikk i null når utgiftene var trukket i fra. Så man trenger ikke en mastergrad i økonomi for å skjønne at inntektene må opp hvis man skal ha noen forhåpninger om mulig Premier League spill.

I mellomtiden får vi suge på årets karamell som smaker opprykk til Championship.


 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: