Ingen tur til India


Publisert 08.07.2020 av Erlend Pettersen
Covid-19 pandemien stopper den årlige turen til India for Mowbray & co.

Etter gårdagens flotte 3-2 seier borte mot Cardiff er det bare velstand i sosiale medier etter at flere har raslet med sabelen etter tre strake tap. Det snur ikke fort bare på fotballbanen der altså.

Men i dag skal vi se litt fram i mot neste sesong og se litt på hva man kan forvente av budsjett i disse pandemi tider.

Det er ingen tvil om at Covid-19 har fått konsekvenser rundt om kring i klubbene både her hjemme og i resten av verden. Mowbray er ærlig til lokalavisen Lancashire Telegraph at han ikke vet hva budsjettet for kommende sesong blir. Også Venkys har hatt en tøff tid økonomisk og da tenker vi ikke på Blackburn. 

Mowbray er også ærlig på at han ikke kan starte noen kontraktsamtaler med noen av de spillerne som har en utgående kontrakt. Både Downing og Graham har uttalt seg offentlig at de gjerne blir lengre på Ewood Park. For Samuel er landet litt mer usikkert. Leutwiler og Smallwood er ventet å forlate klubben når kontraktene går ut ved sesongslutt.

Mowbray med flere i klubben bruker å dra til India etter sesongslutt for å diskutere budsjett og selve driften av klubben, utgår selvsagt i disse tider. 

Troppen får to store hull når Tosin og Walton forlater klubben og vender tilbake til sine respektive klubber etter utlånsperioden. Og her er Mowbray klar på at det må komme inn erstattere. Om det blir lånespillere, gratis spillere eller må bruke spillere som allerede er i klubben er høyst usikkert. Vil det komme restriksjoner fra EFL? Mye er uklart ikke bare innad i Blackburn.

Det kommer til å bli en kort pause mellom denne sesongen og kommende. Så det vil komme til å skje mye innen en rimelig kort tidsperiode. Vi får bare håpe og tro at Blackburn kommer ut av tunellen bedre rustet enn når man kjørte inn.

Up the Rovers! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: